İŞ VE STAJ İLANLARI

İş ve staj aramak, etkili bir özgeçmiş ve ön yazı hazırlamakla başlayan, bunun için gereken özfarkındalıkları ve yetkinlikleri edinmeyi ve uygun portallarda ve CV havuzlarında yer almayı da içeren bütünsel bir süreçtir. Hayatımızın çeşitli evrelerinde yaşayacağımız bu önemli deneyim konusundaki yetkinliğimiz işe uyumumuzu, iş yaşamımızdaki başarımızı ve iş tatminimizi büyük ölçüde şekillendirecektir. Bundan dolayı Öğrenci Dekanlığı Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi olarak bu konudaki yetkinliğinizi arttırmaya yönelik bütüncül bir destek hizmeti sunuyoruz. Bu portalda bazı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz ve yine bunlar gibi binlercesine çeşitli iş ilanı platformaları aracılığı ile ulaşabilirsiniz ancak amaçlarınıza, değerlerinize, ihtiyaçlarınıza ve kişiliğinize uygun olan iş ve staj imkanlarını seçmek, doğru ve etkili şekilde başvurmak, bu olanaklar tarafından seçilecek yetkinliklere sahip olmak ve potansiyelinizi en iyi şekilde ifade edebilmek için daha fazlası gerekiyor. Öğrenci Dekanlığımıza iş ve staj konusunda başvurduğunuzda birlikte detaylı ve sürdürülebilir bir yol haritası çiziyor ve size öz farkındalık çalışmasından, özgeçmiş ve ön yazı hazırlamaya kadar birçok konuda sistematik bir şekilde destek veriyoruz.